«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

14/11/11

Κάλεσμα Νεολαίας Συνασπισμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου.


Κάλεσμα παλλαϊκής συμμετοχής στις εκδηλώσεις της 17ης Νοεμβρίου, απευθύνει με σχετική της ανακοίνωση η νεολαία του Συνασπισμού.
Στην ανακοίνωση, αναφέρονται: «Σήμερα, 38 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα συνθήματα της εξέγερσης γίνονται επίκαιρα όσο ποτέ. Η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με επικεφαλής τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, σχεδιάζει την υλοποίηση ακόμα μιας βάρβαρης και αντεργατικής σειράς μέτρων, που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτώβρη. Ο κόσμος της εργασίας και το νεολαιίστικο κίνημα, τιμώντας τις παραδόσεις του λαού μας για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική χειραφέτηση, καλούνται να στείλουν με τη μαζική  παρουσία τους στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου σε όλη τη χώρα, μήνυμα ανατροπής της ανίερης συμμαχίας των δήθεν σοσιαλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, και των νοσταλγών των καθεστώτων του Μεταξά και του Παπαδόπουλου. Όλοι και όλες στους δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου