«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

8/11/11

Δωρεάν ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος για τους δημότες Αλεξανδρούπολης.


Σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα ενέργεια, προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.
Σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, πρόκειται να δημιουργήσει δωρεάν, ατομικό ηλεκτρονικό Ιατρικό φάκελο για όσους δημότες του το επιθυμούν. Στον φάκελο αυτόν, θα καταχωρίζονται με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης προσωπικά ιατρικά δεδομένα. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ο κάθε πολίτης, θα μπορεί να έχει διαθέσιμο δια βίου, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη, τον προσωπικό του ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο.
Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2011), είτε στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 306, 2ος όροφος) είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (www.ddy.gr), όπου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος και στην συνέχεια αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@ddy.gr.
Επίσης, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορεί κανείς να τηλεφωνήσει στο 6972243245.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου