«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

11/12/11

Ο Φωκικός ηττήθηκε εντός έδρας με 0 -1 από την ομάδα του Πανθρακικού.(video)

 Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από την ομάδα της Άμφισσας, η οποία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Κατά συνέπεια, δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά -στο έκτο της παιχνίδι- να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στο Πρωτάθλημα.



Ο Πανθρακικός έδειχνε να. πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στο 37' η ανωτερότητά του απέδωσε καρπούς. Στο λεπτό αυτό, ο Μπαϊκαρά επιχείρησε σέντρα και ο Μίνγκας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με πλασέ. δείτε το γκόλ εδώ
Η ομάδα της Κομοτηνής διατήρησε την υπεροχή και δεν επέτρεψε στον Φωκικό να φανεί απειλητικός για την εστία του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου με αποτέλεσμα να φύγει από την Άμφισσα με τρεις πολύτιμους πόντους.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Στόικος,
Καλέργης (43' Βαβάτσικος), Ταμπάκης, Νικόλτσης (77' Φροξυλιάς), Δημητρίου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μπαλού, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Ουέλινγκτον, Μίνγκας, Μπαϊκάρα, Μουνάφο, Σουλτανίδης, Στάθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου