«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

27/3/12

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους και μαθητές από την ΠΑΕ Πανθρακικός


Επανέρχονται κόντρα στον Θρασύβουλο Μπαλού και Σουλτανίδης

Εκτός αποστολής ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο (ώρα έναρξης 16:00) τέθηκαν οι Χρήστου και Μπέλιτς που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες.

Αντίθετα, επανέρχονται οι Μπαλού (μετά από ποινή 3 αγωνιστικών) και Σουλτανίδης (που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του).

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή...
...των πρασίνων αποτελείται από τους: Κουτσόπουλο, Ταίρη, Στάθη, Σκλιοπίδη, Σαρακατσάνο, Βαγγελόπουλο, Μακρυδημήτρη, Μπουτζίκο, Μίνγκα, Χλωρό, Γωνιάδη, Μπαικαρά, Πόνσε, Σίμωση, Ρεκλείτη, Μοσχάκη, Μπαλού, Μουνάφο, Λιαπάκη, Κοντογουλίδη και Σουλτανίδη.

Εισιτήρια σε ανέργους

Γενική είσοδο 10 ευρώ, όρισε και για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο (16:00) η ΠΑΕ Πανθρακικός, η οποία από τα γραφεία της (ώρες λειτουργίας 10:00 – 12:00), θα διαθέσει 50 εισιτήρια σε ανέργους, κατόχους κάρτας ανεργίας.

Παράλληλα, δωρεάν θα είναι και αύριο η είσοδος για όλους τους μαθητές έως 14 ετών.

Ακόμη, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, γνωστοποιεί οτι στη θύρα 1 θα υπάρξει ξεχωριστή είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας

Σε ότι αφορά δε τα μέτρα ασφαλείας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

 - Η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

- Η σχολαστική σωματική έρευνα των φιλάθλων και η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου