«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

26/4/12

Γιατί συμμετέχω στις εκλογές


Να συντομεύσουμε τη λύτρωση της Πατρίδας!

- Αποφάσισα να μετέχω στις εκλογές της 6ης Μαΐου διότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη κρίση η οποία μας αφορά όλους.

- Αντιστέκομαι στην επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
... προτάσσοντας το Εθνικό συμφέρον απέναντι στην Εθνική Ταπείνωση και τη βίαιη οικονομική επιδρομή στην Ελληνική Οικογένεια, τη Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία.

- Αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους και τις απειλές σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ακεραιότητας της Ελλάδος, τη μείωση της Δημοκρατίας και την ουσιαστική πτώχευση  των Ελλήνων.

- Δεν ανέχομαι πλέον να καθορίζουν τη Ζωή μου και το μέλλον των παιδιών μου, το Δ.Ν.Τ. και η Τρόικα, Τοκογλύφοι Τραπεζίτες και Πρόθυμοι και εξαρτημένοι εγχώριοι Δοσίλογοι που πουλάνε τα Ιερά και Όσια της Χώρας και τους Έλληνες.

- Αγαπητοί συμπολίτες, σας απευθύνω μήνυμα – κάλεσμα: ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ μαζί μου, ελάτε να συμπορευτούμε, να συστρατευτούμε, να συντονιστούμε, να συνεργαστούμε, να συνυπηρετήσουμε εθνικά περήφανα τον κοινό στόχο της εξόδου από την κρίση, να συμπράξουμε για το μέλλον των παιδιών μας, να συντομεύσουμε τη λύτρωση της Πατρίδας!


Κ ω ν σ τ α ν τ ί ν ο ς  Β ο υ ζ ο υ κ ί δ η ς

Οικονομολόγος- Σχης (ΠΖ) ε.α.

Υποψήφιος Βουλευτής

με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΙΧΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ "ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή