«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

11/5/12

18-20 Μαΐου το 20ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής


Είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΔΠΘ, σε μια δύσκολη περίοδο...
...για όλους,  τολμά και διοργανώνει και πάλι στην Κομοτηνή, για 20η συνεχή χρονιά, από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2012, το  κλασσικό πια συνέδριό του.

Αναμένεται  και  φέτος λοιπόν, να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Θράκης  αξιόλογοι επιστήμονες από  την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να παραστούν στις εργασίες του Συνεδρίου.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν 5 σεμινάρια και 3 παράλληλες δράσεις, όπου θα παρουσιαστούν προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες, καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης.

Στην τελετή έναρξης, στις 20:00, κεντρική ομιλήτρια θα είναι  η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του  Osnabrueck, Γερμανίας Renate Zimmer, με θέμα  «Επιδράσεις της Πρώιμης Φυσικής Δραστηριότητας στη Γνωστική και Κοινωνικο-συναισθηματική Ανάπτυξη».

Κυρίαρχος στόχος και του 20ου Συνεδρίου, παραμένει η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συνέδρων και η ενίσχυση της σχέσης του Πανεπιστημίου με  την τοπική κοινωνία. 

Τέλος, για ακόμα μια χρονιά θα υπάρχει η δυνατότητα, όχι μόνο φύλαξης των παιδιών των συνέδρων, αλλά και ειδικά προγράμματα αθλητικής αναψυχής και ψυχοκινητικής για όλες τις ηλικίες.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο τύπου στο τηλέφωνο 2531039643, κιν. 6972805704 ή μπορείτε να γράψετε στο e-mail: akampas@phyed.duth.gr  

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www-new.phyed.duth.gr/icpes/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου