«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

21/6/12

1ο παιδικό camp αθλητικής αξιολόγησης και βελτίωσης του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή


Το 1ο camp αθλητικής αξιολόγησης και βελτίωσης του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί τους επίδοξους μπασκετμπολίστες/στριες, 10-16 ετών, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για αγόρια και κορίτσια που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν την διασκέδαση με την ατομική τους βελτίωση στο μπάσκετ.

O βασικός στόχος του camp είναι τα παιδιά να...
...ανακαλύψουν νέες μεθόδους προπόνησης, να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική, να αποσπάσουν νέες εικόνες και εμπειρίες, αλλά και να μπουν σε μια διαδικασία νέας αντίληψης σε σχέση με το άθλημα που αγαπούν αλλά και σε σχέση με την προσωπική τους εξέλιξη.
           
Παράλληλα, η ατομική αξιολόγηση μέσα από μια δέσμη τεστ φυσικών ικανοτήτων και τεχνικής, θα τους δώσει μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων τους και των αδύνατων σημείων που πρέπει να δώσουν έμφαση περισσότερο ώστε να τα βελτιώσουν.

Οι εικόνες και τα μηνύματα που θα πάρουν από τους καλεσμένους του camp, θα αποτελέσουν «σημεία αναφοράς» για τα παιδιά, μέσα από τα οποία θα αναπτύξουν κίνητρα για περισσότερη ενασχόληση με το μπάσκετ αλλά και με τον αθλητισμό γενικότερα.

Οι πύλες του 1ου camp αθλητικής αξιολόγησης και βελτίωσης του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή ανοίγουν 25 – 29 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου, και τα πάντα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα στην αθλητική τους εξέλιξη αλλά και να περάσουν ευχάριστα παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ για αθλητές του ΓΑΣ, 70 ευρώ για εξωτερικούς αθλητές.

Περισσότερες πληροφορίες: www.coachtakis.blogspot.gr και στα τηλέφωνα 6973403950, 6932396239.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου