«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

20/6/12

Ευχαριστήριο με αιχμές της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠαΣοΚ


Για «αχαριστία επώνυμων στελεχών» και «βαρίδια του παρελθόντος», κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠαΣοΚ σε μήνυμά της, το οποίο συγκεκριμένα έχει ως εξής:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών...
...της 17ης Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα στη Ροδόπη έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ παρ’ όλες τις αντιξοότητες, την τεχνητή πόλωση, τον άκρατο και φθηνό λαϊκισμό αλλά και την αδιαφορία και αχαριστία πολλών και επωνύμων στελεχών στο κάλεσμα πανστρατιάς του Προέδρου μας, κράτησε τις δυνάμεις του με ελάχιστες απώλειες. 

Αυτό μας δίνει κουράγιο για να συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανασύστασης του Κινήματος όπως έχει τονίσει και ο Πρόεδρός μας Βαγγέλης Βενιζέλος. Χωρίς τα «βαρίδια» του παρελθόντος, με καινούριο όραμα και με δύναμη ευθύνης για την πατρίδα μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας τίμησαν στη Ροδόπη και μας έδωσαν ξανά ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.

Να συγχαρούμε τον νεοεκλεγμένο για ακόμη μια φορά Βουλευτή μας Αχμέτ Χατζή Οσμάν όπως και τους δύο άλλους Βουλευτές του Νομού Στυλιανίδη Ευριπίδη και Καραγιουσούφ Αϊχάν, και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και συνεργασία για το καλό της Ροδόπης.

Δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις εξελίξεις και στο κίνημα αλλά και στην κοινωνία που περιμένει με αγωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου