«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

12/6/12

Ομιλία Γεροντόπουλου στη Σαμοθράκη


Στη Σαμοθράκη, βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου ΝΔ Κυριάκος Γεροντόπουλος όπου πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με κατοίκους του νησιού.

Ήταν η  μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος στη Σαμοθράκη στη διάρκεια όλων των ετών...
...που πολιτεύεται.

Περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν στη συνάντηση αυτή σε κέντρο της Καμαριώτισσας, υποβάλλοντας σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και τοπικά θέματα.

Η κεντρική πολιτική σκηνή των τελευταίων ημερών, τα οφέλη από τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε. και η ανησυχία για την έξοδο μας από το ευρώ, αποτέλεσαν την βασική θεματολογία.

Επίσης ακούστηκαν προβληματισμοί και απόψεις για την ανάπτυξη του νησιού, ενώ έγιναν και συγκεκριμένες προτάσεις.

Πριν και μετά τη συγκέντρωση προηγήθηκαν περιοδεία και συναντήσεις σε όλο το νησί για να ευχαριστήσει ο ίδιος τους κατοίκους της Σαμοθράκης για τη νίκη στο νησί για πρώτη φορά στη Ν.Δ., αλλά και τη μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο του.

Η βεβαιότητα αλλά και η ανάγκη για το καλό της χώρας, για νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 17 Ιουνίου, είναι το μήνυμα που εισέπραξε ο κ. Γεροντόπουλος, του οποίου η αγαπημένη έκφραση ήταν: «κάθε φορά που έρχομαι στο νησί, νοιώθω ότι γίνομαι όλο και
περισσότερο Σαμοθρακίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου