«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

27/8/12

Απάντηση Χρυσής Αυγής Ροδόπης


- «Εχθρός της Ελλάδας το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής»

Απάντηση στην ανακοίνωση της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Μειονοτικής Κίνησης για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα" μας εστάλη από το «Γραφείο Τύπου της Τοπικής Οργάνωσης Ροδόπης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Ειδικότερα, στην απάντηση, αναφέρονται τα εξής:

«Θα ήταν εύκολο να απαντηθεί η εν λόγω κίνηση με καταγεγραμμένα ντοκουμέντα από το πρόγραμμα κινήσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Τ.Ο. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Ροδόπης. Κινήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν νόμιμα και με συνοδεία αστυνομικών λειτουργών του ελληνικού Κράτους. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων ελεεινής μορφής.

Στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι καταγεγραμμένη η ανεξιθρησκεία εκτός και αν απειλείται η εθνική υπόσταση της Πατρίδας μας. Οπότε η ψευδής εντύπωση για τους χώρους λατρείας Ελλήνων Μουσουλμάνων καταρρίπτεται.

Για τη Χρυσή Αυγή εχθρός της Ελλάδας είναι το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, οι έμμισθοι υπάλληλοί του και οι παρατρεχάμενοί τους από όποια θρησκεία και αν προέρχονται. Φαινόμενα όπως του Δημάρχου Τοπείρου εμπίπτουν στην κατηγορία των παρατρεχάμενων του Προξενείου.

Ο αγνός Έλληνας Μουσουλμάνος είναι συμπατριώτης μας και δε θα σταματήσουμε να του απλώνουμε το χέρι για να διώξουμε μαζί τη σφιγγοφωλιά του Προξενείου το οποίο καταδυναστεύει πρωτίστως της Μουσουλμανική μειονότητα.

Όσο για τον όρο, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο δεν υφίσταται, άρα η εν λόγω «Κίνηση» δεν υπάρχει».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου