«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

13/8/12

Απόπειρα βιασμού στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής – Τραυματίας αστυνομικός (;)


Ιδιαίτερα τεταμένη είναι η κατάσταση στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής όπου έχουν μεταφερθεί από τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου 812 παράνομοι μετανάστες από την Αθήνα.

Ήδη έχουν εκδηλωθεί περισσότερα από είκοσι κρούσματα...
...λοιμωδών νοσημάτων (φυματίωση, ηπατίτιδα, κ.ά.), ενώ δεν λείπουν και οι τραυματισμοί λαθρομεταναστών, εξ αιτίας συμπλοκών μεταξύ τους αλλά και…μιας απόπειρας βιασμού (!) που σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Μάλιστα, υπάρχει και πληροφορία περί τραυματία αστυνομικού!

Την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι καταστροφές στις οποίες προβαίνουν οι παράνομοι μετανάστες, πυρπολώντας στρώματα, σπάζοντας νιπτήρες κ.ά.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τους σαράντα αστυνομικούς βάρδιας, συνεπικουρεί όλη σχεδόν η δύναμη της Αστυνομικής Δ/νσης Ροδόπης, η οποία και απασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τα διαδραματιζόμενα εντός της σχολής, προς αποτροπή τυχόν ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

Υπενθυμίζουμε, ότι εντός της σχολής φυλάσσονται περί τα 2.500 όπλα (G3-A3, MP5, Uzi, Kalasnikof, κά.) και περίπου 50.000 σφαίρες!

4 σχόλια:

  1. sthlte ton strato na tous filah na deite pos iremoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αφου δεν το γνωριζε κανεις πως βρεικαν φαγειτο΄΄και ποιος εδωσε την δουλεια στον κετερινκ και ποιος κανονισε τα ξενοδοχεια και τα φαγητα σε χρονο ρεκορ ε κυριοι υποθργοπεριφερειαρχοδειμαρχεια αντε μπαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή