«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

29/8/12

Συνελήφθησαν διακινητής και δέκα μη νόμιμοι μετανάστες


Ένας 50χρονος ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες (επτά Σύριους, δύο Ιρακινούς και έναν Αφγανό), συνελήφθη στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης.

Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό...
... Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος της Μάνδρας Έβρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 50χρονο να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους δέκα λαθρομετανάστες, και στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς την Αλεξανδρούπολη.

Ακολούθως, σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 50χρονος δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του, και ακολουθήθηκε από αυτούς. Λίγη ώρα αργότερα, και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου, το αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη αν και προσπάθησε να διαφύγει ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι άνδρες της αστυνομίας, εντόπισαν τους δέκα μη νόμιμους μετανάστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου