«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

10/11/11

Συνάντηση Παπουτσή με Πρυτάνεις ενόψει 17 Νοέμβρη.


Θέματα σχετικά με τον μαζικό και ασφαλή εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, συζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας.


Στη συνάντηση, ο κ. Παπουτσής, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων, τονίζοντας: «Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού, θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους. Όλοι μας, ο καθένας από τον χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου».

Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών, συμμετείχαν ο Πρύτανης και η Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος και Τόνια Μωροπούλου αντιστοίχως, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου Γρηγόρης Τσάλτας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Γεώργιος Οικονόμου, και ο Πρύτανης του Γεωπονικού Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν ακόμη, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας, καθώς και εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου