«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

14/11/11

Παναχαϊκή-Πανθρακικός 2-1



Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας (14/11) η Παναχαϊκή, η οποία κάνοντας την ανατροπή με γκολ των Ντίνα και Φουρτάδο επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο μείωσε τους βαθμούς της από τους -5 στους -2. Από την άλλη ο Πανθρακικός που είχε ανοίξει το σκορ με τον Κοντογουλίδη, γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Στο 19', η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί,όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού, η μπάλα έφτασε στον Τσεμπερίδη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου.
Τελικά, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο 24', όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή με το κεφάλι από τον Μπαλού, ο Κοντογουλίδη που δεν ήταν σε θέση οφσάιντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάλαρτζ και έκανε το 0-1.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου (42'), η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντίνας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 56' μετά από γέμισμα στην περιοχή του Πανθρακικού, ο Χλωρός έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Φουρτάδο και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1 για την ομάδα της Πάτρας.

Στο 75' ο Πανθρακικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Αρχικά ο Σιμώσης έκανε το σουτ, ο Μάλαρτζ απέκρουσε η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, έφτασε στον Κοντουλίδη ο οποίος σούταρε με την μπάλα να χτυπάει αυτή τη φορά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Ο διαιτητής του αγώνα Ζήλος (Λάρισας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μενδρινό, Ιωάννου, Κοιλιάρα, Μάλαρτζ, Φούφουλα, Ντίνα, Λαμπρόπουλο, Μπαϊκαρά, Μουνάφο και Κοντογουλίδη.

Παναχαϊκή: Μάλαρτζ, Μενδρινός, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο (87' Πακάλτσης), Ντίνας, Δαμιανίδης, Κοιλιάρας, Τσεμπερίδης (53' Μιλοσέσκι), Φούφουλας, Χλωρός (79' Ατματζίδης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (71' Σίμωσης), Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (79' Μοσχάκης), Μουνάφο, Λιαπάκης (58' Ουέλινγκτον), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Μπαλού.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (11/11)

Πιερικός-Βέροια 1-3

Σάββατο (12/11)

ΑΕΛ-Βύζας Μεγάρων 0-0

Κυριακή (13/11)

Θρασύβουλος-ΑΕΛ Καλλονής 0-1
Καλλιθέα-Πλατανιάς 1-1
Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 0-1
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας 1-0
Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Δευτέρα (14/11)

Παναχαϊκή-Πανθρακικός 2-1

Επόμενη αγωνιστική (4η, 20/11)

Πιερικός-Παναχαϊκή
Πανθρακικός-Καλλιθέα
Βέροια-ΑΕΛ
Πλατανιάς-Θρασύβουλος
Βύζας Μεγάρων-Εθνικός Αστέρας
ΑΕΛ Καλλονής-Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Επανομής
Διαγόρας-Φωκικός
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου