«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

16/11/11

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα περάσει το χαράτσι της ΔΕΗ».


Χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τις οργανωμένες αντιδράσεις κατά του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, και ταυτόχρονα καλεί την κυβέρνηση να το αποσύρει.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει:
«Το κίνημα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις. Η προστασία των ανθρώπων που δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν και η άρνηση χιλιάδων πολιτών να δεχτούν το βάρβαρο, αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο, εξελίσσεται σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τις εκατοντάδες πρωτοβουλίες, κινήσεις, επιτροπές, δημοτικές κινήσεις, που ενωτικά και δυναμικά σε όλη τη χώρα συντονίζουν  τον αγώνα για να αντιμετωπιστεί μια ακόμη επίθεση της μνημονιακής συμμαχίας. Χαιρετίζει τους συνδικαλιστικούς φορείς και ιδιαίτερα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτό το κίνημα, όπως και τους δήμους που στέκονται στο πλευρό των δημοτών τους.
Καλεί τη μνημονιακή συμμαχική κυβέρνηση να πάρει ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ το απαράδεκτο φορομπηχτικό μέτρο, που δεν θα περάσει έτσι κι αλλιώς, επειδή οι πολίτες: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ – ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Ο κόσμος της εργασίας με αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και ενότητα θα το ακυρώσει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου