«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

16/11/11

Συνελήφθησαν Ρουμάνοι για απάτη.


Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για απάτες, ενώ αναζητείται ο ομοεθνής συνεργός του.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, περιήλθαν καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας, ότι δύο αλλοδαποί μεταβαίνουν σε καταστήματα, και με τη μέθοδο ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, αποσπούν διάφορα χρηματικά ποσά.
Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι λίγο αργότερα εντόπισαν τον 42χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βέλγικες πινακίδες, και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός του δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο δράστες μετέβησαν σε πέντε καταστήματα της πόλης, και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφού αγόρασαν προϊόντα μικρής αξίας, με τη μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, απέσπασαν, από τα δύο εξ αυτών, διάφορα χρηματικά ποσά.
Κατασχέθηκαν: ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.379  ευρώ, και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου