«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

13/4/12

Παράταση προθεσμίας υποβολής ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια του ΤΕΕ


Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης,  μετά από πρόταση της Μόνιμης Επιτροπής Νέων Μηχανικών του Τμήματος, αποφάσισε τη διεξαγωγή Σεμιναρίων...
...εγκλιματισμού των νέων συναδέλφων στο επαγγελματικό περιβάλλον του μηχανικού.

Στην κατεύθυνση υλοποίησης της παραπάνω απόφασης καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς αλλά και άλλους τεχνικούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παραπάνω Σεμινάριο, να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση συμμετοχής στα Γραφεία του  ΤΕΕ-Θράκης (Κομοτηνή – Παρνασσού 6) μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.
                                     
Επιδίωξη της Διοικούσας Επιτροπής αποτελεί η πραγματοποίηση του Σεμιναρίου διαδοχικά σε Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.

Επιδιωκόμενος χρόνος διεξαγωγής των Σεμιναρίων στοχοθετείται το 1ο δεκαήμερο του Μαΐου.

Ο τελικός αριθμός των σεμιναρίων, η ακριβής ημερομηνία  καθώς και οι πόλεις διεξαγωγής τους, θα καθορισθούν μετά την καταγραφή και χωρική ταξινόμηση των δηλώσεων ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Σεμινάρια.

Πληροφορίες για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δίδονται στα τηλέφωνα του ΤΕΕ-Θράκης: 25310-35313 και 25310-35314

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου