«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

26/4/12

Οι Ροδοπίτες της Θεσσαλονίκης συσπειρώνονται στο πρόσωπο του Ευριπίδη Στυλιανίδη


Συνεχίζει τις περιοδείες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Την Τρίτη επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Αιγείρου όπου συζήτησε με τοπικούς επαγγελματίες, ενώ το απόγευμα τις ίδιας μέρας βρέθηκε στους οικισμούς των Υφαντών, του Μικρού και Μεγάλου Κρανοβουνίου, της Παραδημής, των Παγουρίων και της Γρατινής.

Την Τετάρτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη...
...όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αντιπαρατιθέμενος για ζητήματα ασφαλείας και εγκληματικότητας με τον τέως Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Παπουτσή.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τόνισε την ανάγκη αυστηρής αστυνόμευσης της Ελληνικής Περιφέρειας, αναφερόμενος σε φαινόμενα πρωτόγνωρης εγκληματικότητας ακόμα και σε χωριά της Ροδόπης. Ζήτησε την αύξηση των οργανικών θέσεων στην περιοχή και την πλήρη κάλυψή τους από αστυνομικούς, και επισήμανε το χρέος της πολιτείας να σεβαστεί εμπράκτως και να ενισχύσει όλους τους αστυνομικούς, που για μερικές εκατοντάδες ευρώ τον μήνα διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τη δική μας ζωή και ασφάλεια.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε και ιδιαίτερη συνάντηση με τον τέως Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δημόσια ζήτησε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου ο τόπος να έχει ισχυρή Κυβέρνηση την επόμενη μέρα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών από τη Ροδόπη που ζουν στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να κινητοποιηθούν και να έρθουν να ψηφίσουν.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφού συνέκρινε το έργο που ο ίδιος ολοκλήρωσε την περίοδο 2004-2009 στο νομό με την «απραξία, την αδιαφορία και την εγκατάλειψη των τελευταίων τριών ετών», επισήμανε τη σημασία που έχει αυτή τη φορά η συμμετοχή όλων και η στήριξη στο πρόσωπό του. 


«Η Ελλάδα βιώνει τη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση που αποστερεί τη δυνατότητα από όλες τις οικογένειες να μπορούν να καλύπτουν τις υποχρεώσεις του μήνα», σημείωσε και πρόσθεσε ειδικά για τη Ροδόπη: 

«Η κρίση, παρά την καθυστέρηση δύο ετών που πετύχαμε με την πολιτική που εφαρμόσαμε στη Ροδόπη (αύξηση φοιτητών, δημιουργία νέων τμημάτων, διερχόμενος, κοινωνικός και σχολικός τουρισμός, σημαντικά έργα υποδομής κ.ά.), μας χτύπησε την πόρτα. 

Την επόμενη μέρα η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση για να διεκδικήσει για τους Έλληνες, και η Ροδόπη ισχυρό εκπρόσωπο στην Αθήνα για να μπορεί παρεμβαίνοντας να συνδιαμορφώνει τις πολιτικές που την αφορούν. 


Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας, ώστε να μπορέσω την επόμενη μέρα, αξιοποιώντας την εμπειρία και το δίκτυο που έχω οικοδομήσει στο παρελθόν, να συμβάλλω ώστε να επιτευχθεί γρηγορότερα η έξοδος της Ροδόπης από την κρίση και η επιστροφή της στο Μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου