«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

26/4/12

Ν.Δ.: «Έκλεισε η συμφωνία Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ»


Τα έχουν βρει, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία.

Από τη Συγγρού, σχολιάζοντας δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του στον ιστότοπο tvxs.gr, υποστηρίζουν: «Ο κ. Καμμένος έχει ομολογήσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά λέξη ότι “υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική” των δύο κομμάτων. Χθες, ο κ. Τσίπρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αποκάλυψε ότι και αυτός είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο».

Κατά τη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας «οι μάσκες έπεσαν…» και...
...προς επίρρωσιν του ισχυρισμού της, παραπέμπει στην επίμαχη αποστροφή του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Και για του λόγου το αληθές, να τι είπε σε συνέντευξή του, στο tvxs.gr (25 Απριλίου) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας: «Εάν όμως παρ’ όλ’ αυτά, εμείς ως Αριστερά καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη, δεν θα τον πετάξουμε, δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου