«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

30/4/12

Γ. Πεταλωτής: «Πολύτιμος οδηγός η εμπειρία των αγροτών μας»


Με συναντήσεις στους οικισμούς  Κοσμίου, Νέας Ανδριανής και Νέου Σιδηροχωρίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργου Πεταλωτή, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Οι κάτοικοι των Οικισμών υποδέχτηκαν τον Γιώργο Πεταλωτή...
...με τον οποίο και συζήτησαν διαφορά ζητήματα που απασχολούν την εργασία τους αλλά και την καθημερινότητα τους.  Από την πλευρά του ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε ότι, μεταξύ άλλων, ότι το βασικότερο όλων για την περιοχή είναι η αγροτική ανάπτυξη, η συνεχής επιμόρφωση και η καινοτομία. Σε εποχές που νέοι στρέφονται στη γεωργία, η υπάρχουσα πλούσια εμπειρία των αγροτών της Ροδόπης είναι πολύτιμος οδηγός.


«Είναι ευκαιρία οι αγρότες να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους ώστε να εξυγιανθεί ο χώρος ο οποίος βίωσε και βιώνει όλες τις συνέπειες και τα προβλήματα μιας στρεβλής αγροτικής ανάπτυξης.



Όλα αυτά είναι πολύ ελπιδοφόρα για τους νέους αγρότες αλλά και για τους ήδη υπάρχοντες, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για πραγματική και όχι εικονική αγροτική ανάπτυξη καθώς και ελκυστική για τους νέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου