«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

26/4/12

Ο Χάρης Καστανίδης σε Αλεξ/πολη, Ξάνθη, Καβάλα


Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 28/4/2012 ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Χάρης Καστανίδης, ο οποίος θα επισκεφθεί διαδοχικά την Αλεξανδρούπολη, την...
...Ξάνθη και την Καβάλα.

Σε συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσει σε κάθε πόλη, θα παρουσιάσει τις θέσεις και τους υποψηφίους ανά νομό Βουλευτές του κόμματος.

Στην Αλεξανδρούπολη (όπου θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια Ροδόπης και Έβρου), η συνέντευξη θα δοθεί στις 14:00 στο ξενοδοχείο «GRECOTEL». Στην Ξάνθη η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ», ενώ στην Καβάλα η συνέντευξη Τύπου θα γίνει τις 18:00 στο ξενοδοχείο «GALAXY».

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συνοδηγοί του μνημονίου»

Στο μεταξύ, ο κ. Καστανίδης, με αφορμή τις εκλογές στην Ελλάδα και στη Γαλλία, δήλωσε:

«Ενώ ο Φρανσουά Ολάντ διακηρύσσει ότι η Ευρώπη πρέπει να τερματίσει τις πολιτικές της σκληρής λιτότητας και να επιλέξει την αναπτυξιακή οδό, στην Ελλάδα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, επιμένουν στην εφαρμογή του δεύτερου μνημονίου που οδηγεί τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο και την κοινωνία σε ισοπέδωση.

Είναι τώρα η ώρα, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, που ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει τη δύναμη σε υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις όπως η «Κοινωνική Συμφωνία», για να μπει η χώρα μας στην τροχιά της ανάπτυξης και της δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου