«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

28/4/12

Γ. Πεταλωτής: «“Κλειδί” για την ανάπτυξη οι αγρότες. Δεν φυγομαχούμε, δεν κάνουμε πίσω, δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν».


Από τον Ίασμο της Ροδόπης  όπου βρέθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής, στο πλαίσιο της κοινής προεκλογικής εκδήλωσης των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, εξέπεμψε το μήνυμα να εκφρασθεί με υψηλό ηθικό η άποψη των πολιτών η επιφυλακτικότητα και η εμπιστοσύνη τους στον μόνο πολιτικό φορέα σταθερότητας και να αρθεί η δίκαιη, πολλές φορές, επιφυλακτικότητά  τους προς όλο το πολιτικό σύστημα.


«Το ΠΑΣΟΚ» , τόνισε μεταξύ άλλων, «εγγυάται τη σταθερότητα και την αξιοποίηση των θυσιών του λαού», ενώ αναφέρθηκε και στο μοναχικό αγώνα του Κινήματος να διορθώσει σφάλματα δεκαετιών και να αντιμετωπίσει την κρίση με θαρραλέα υπευθυνότητα και ειλικρίνεια παρά το σημαντικό πολιτικό κόστος».

Εστίασε στην ανασφάλεια των νέων και την απόλυτη προτεραιότητα να τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν, ενώ εξήρε τη στάση του αγροτικού κόσμου κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς κρίσης και ανέδειξε το πόσο σημαντικό είναι να υποστηριχθεί ακόμα περισσότερο η αγροτική οικονομία, που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Ροδόπης και της περιφέρειάς της.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για κάθε δυνατή βοήθεια σε οποιοδήποτε θέμα ουσίας ανακύψει από την τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας την αντίθεσή του σε παλαιοκομματικές πρακτικές κούφιων εξαγγελιών για εκλογική κατανάλωση σε μια εποχή που απαιτεί ενότητα, συνεργασία, αλήθεια και ρεαλισμό.


Για άλλη μια φορά, τόνισε την πεποίθησή του ότι «δεν φυγομαχούμε, δεν κάνουμε πίσω, δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν που μας οδήγησε στην κρίση. Αντίθετα δηλώνουμε την αγωνία μας για τη χώρα και μάλιστα τώρα που βρίσκεται στο πιο οριακό σημείο.

Επιλέγουμε την αλήθεια και τη ρεαλιστική πρόταση από τις περιπέτειες που οδηγούν τον τόπο άλλες μονόπλευρες και απόλυτες πολιτικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου