«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

1/5/12

Μαζική η συμμετοχή της νεολαίας στο κάλεσμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τους νέους της Ροδόπης σε γνωστή καφετέρια της Κομοτηνής.

Σε μία εποχή απαξίωσης της πολιτικής, οι νέοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου Βουλευτή, εξέφρασαν τις αγωνίες τους και συζήτησαν μαζί του τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Οι ερωτήσεις της νεολαίας...
...προς τον Ε. Στυλιανίδη κάλυψαν πληθώρα θεμάτων, αλλά επικεντρώθηκαν στην αγωνία για την επόμενη μέρα των εκλογών και τους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση έλλειψης μιας ισχυρής ηγεσίας που θα σηκώσει στις πλάτες της την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση και τις κοινωνικές συνέπειες του Μνημονίου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τις επισημάνσεις της νέας γενιάς, συζήτησε διεξοδικά τα ερωτήματα που του υπέβαλαν, κάνοντας αυτοκριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι πολίτες πρέπει να κρίνουν αυστηρά τους πολιτικούς, χωρίς όμως ισοπεδωτικές λογικές, ξεχωρίζοντας τους άξιους και δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, με επιχειρήματα και προτάσεις, έθεσε με σαφήνεια τα διλήμματα των εκλογών, παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή, και τόνισε την ανάγκη οι νέοι να προσέλθουν στην κάλπη όχι απλώς για να διαμαρτυρηθούν, αλλά για να επιλέξουν τις προτάσεις και τους πολιτικούς που έχουν αποδείξει ότι έχουν το θάρρος, την εμπειρία και τη θέληση να οδηγήσουν τη χώρα μας στο Μέλλον.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας και την οργή που αισθάνεστε βιώνοντας την ανασφάλεια και την ανεργία που αγγίζει αυτή τη στιγμή το 40% στην περιοχή μας. Θέλω όμως στις επικείμενες εκλογές να σκεφτείτε και να συγκρίνετε. Να πάτε στις κάλπες και να ψηφίσετε όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική, επιλέγοντας την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, την έξοδο από την κρίση, που έχει τις προτάσεις και το θάρρος να οδηγήσει ξανά τη χώρα στο Μέλλον».

Δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου