«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

27/6/12

Διόρθωση

Λάβαμε το κάτωθι μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:


«Αγαπητέ κύριε,
Στο komotinipress.blogspot.com, αναφέρεται το παρακάτω κείμενο σχετικά με το συνέδριο στην Προύσα.

(Επίσης και ο καθηγητής από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας Κωνσταντίνος Καρφάκης μετείχε με θέμα τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης στη συνεδρία για τις Περιφερειακές και Διεθνείς Οργανώσεις-Οικονομική Δομή και
Συνεργασία στα Βαλκάνια.)

Θα πρέπει να σας επισημάνω ότι το θέμα της παρουσίασής μου δεν είναι αυτό που αναφέρεται ανωτέρω, αλλά αφορούσε την Μακροοικονομική Πολιτική στην Ελλάδα και τις οικονομικές σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Ως εκ τούτου
σας παρακαλώ να προβείτε στην αναγκαία διόρθωση της ανακοίνωσή σας.

Ευχαριστώ πολύ

Costas Karfakis, PhD
Professor
Department of Economics
University of Macedonia
156 Egnatias Street
Thessaloniki 54006
Greece»

Δεχόμαστε την παρατήρηση του κ. Καθηγητού, και υπενθυμίζουμε ότι η σχετική ανάρτησή μας, στις 27/3/12 (http://komotinipress.blogspot.gr/2012/03/blog-post_3128.html), που ήταν αναδημοσιευμένη από την ιστοσελίδα tourkikanea.gr, η οποία είχε «αλιεύσει» την είδηση από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Birlik, είχε ως εξής:

«Συμμετοχές από Ελλάδα σε συνέδριο στην Προύσα για το «Βαλκανικό Όραμα» της Τουρκίας.

Στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου Διεθνών Σχέσεων του Ουλούνταγ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή «Διεθνές Βαλκανικό Φόρουμ» με τίτλο «Θέματα Ασφάλειας στα Βαλκάνια, Δυνατότητες Συνεργασίας και το Βαλκανικό Όραμα της Τουρκίας».

Πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο καθηγητή Μετέ Τζεγκίζ του πανεπιστημίου Ουλουντάγ το Διεθνές Βαλκανικό Φόρουμ με συνδιοργάνωση από τον Δήμο Προύσας, το Συμβούλιο Πόλης Προύσας, το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Ουλούνταγ, και τη Διεύθυνση Τούρκων του Εξωτερικού και συγγενών κοινοτήτων της πρωθυπουργίας, με συμμετοχές από ακαδημαϊκούς και ηγεσίες συλλόγων.

Από την Ελλάδα στο συνέδριο μετείχαν εξ ονόματος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.A.Y.T.D), ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Οσμάν Ισμαήλ στη συνεδρία για την Εθνική Δομή και τα Μειονοτικά θέματα στα Βαλκάνια.

Επίσης και ο καθηγητής από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας Κωνσταντίνος Καρφάκης μετείχε με θέμα τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης στη συνεδρία για τις Περιφερειακές και Διεθνείς Οργανώσεις-Οικονομική Δομή και Συνεργασία στα Βαλκάνια.

Παραβρέθηκαν επίσης ο ταμίας του B.T.A.Y.T.D Χαλίτ Μεχμέτ, και από την Κοινότητα Νέων Ακαδημαϊκών (G.A.T) η φοιτήτρια του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Τζιντέμ Ιμπραίμ.

Μετά το συνέδριο ο αντιπρόεδρος του B.T.A.Y.T.D Οσμάν Ισμαήλ και ο ταμίας Χαλίτ Μεχμέτ, πραγματοποίησαν επισκέψεις στον πρόεδρο Σουκρού Κιοσέ και τη διοίκηση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, στον πρόεδρο Γιουκσέλ Οζκάν, και την διοίκηση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Μεταναστών από τα Βαλκάνια, στον αντιπρόεδρο της συνομοσπονδίας Μεταναστών από τα Βαλκάνια-Ρούμελη καθηγητή Εμίν Μπαλκανά, και στον πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του πανεπιστημίου Ουλουντάγ, με τους οποίους συζήτησαν κοινά σχέδια και θέματα συνεργασίας.

Εφ. Μπιρλίκ

Πηγή: tourkikanea»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου