«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

12/6/12

Ο Φάρος φωτίζει τον δρόμο του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 1ου τουρνουά μίνι βόλεϊ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ» για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού σχολείου που διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη ο Δήμος της πόλης με συνδιοργανωτές το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Έβρου, τον Εθνικό, τη Νίκη, τη Γ.Ε.Α., τις Αμαζόνες Μαΐστρου, και τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης - Αν. Μακ/νίας.


Το τουρνουά διεξήχθη...
...στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, στον χώρο του Φάρου της πόλης, και συμμετείχαν πάνω από 150 αγόρια και κορίτσια, συνθέτοντας 50 ομάδες!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο τουρνουά συμμετείχε και ο Έβρος Σουφλίου, με πάνω από 30 αθλητές και αθλήτριες, που συνόδευε ο Πρόεδρος της ομάδας. 

Οι αγώνες που ξεκίνησαν με…ήλιο και ολοκληρώθηκαν με τον Φάρο να φωτίζει τους φιλέδες, διήρκεσαν πάνω από 5 ώρες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον παιδιών, φιλάθλων και διερχόμενων πολιτών!

Στους φιναλίστ των τελικών αγοριών και κοριτσιών απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια. Τιμητικά διπλώματα, δόθηκαν σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης, εξέφρασαν την πίστη τους για την καθιέρωση του τουρνουά και για την κάθε χρόνο καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση, με πολλαπλάσιες συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου