«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

12/7/12

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή

Τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης έσπευσε να συναντήσει άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του (χθες), ο νέος πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης τον καλωσόρισε «στη...
...δυτική Θράκη και στην Ξάνθη μας», και του ευχήθηκε «επιτυχία στα καθήκοντα του». Από την πλευρά του ο πρόξενος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, δωρίζοντας στον ψευδομουφτή «πολύτιμα και με μεγάλη σημασία δώρα».


Ο ψευδομουφτής Κομοτηνής του ευχήθηκε και αυτός «επιτυχία στα καθήκοντά του», και εκτίμησε πως «κατά τη διάρκεια της θητείας του όλα θα πάνε καλύτερα και θα μετάσχουν μαζί σε πολλές εκδηλώσεις». Με τη σειρά του ο πρόξενος επισήμανε πως «ξέρει τον μουφτή από το 1994 και έχουν μετάσχει μαζί σε πολλές εκδηλώσεις», και συμπλήρωσε πως «δεν είναι ξένος στη δυτική Θράκη καθώς παλαιότερα υπηρέτησε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα».


Βιογραφικό νέου προξένου

Ο διάδοχος του Μουσταφά Σάρνιτς (που ανέλαβε πρέσβης της Τουρκίας στην Μογγολία), Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, είναι γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και απόφοιτος (το 1997) του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Μαρμαρά. Μετά τη θητεία του στην Άγκυρα, υπηρέτησε στην τουρκική πρεσβεία στα Σκόπια (2001-2003), και κατόπιν στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης (2003-2006). Την περίοδο 2006-2008 υπηρέτησε πάλι στα κεντρικά της Άγκυρας, και στη συνέχεια (2008-2012) μετατέθηκε στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, αρχικά σαν πρώτος γραμματέας και κατόπιν ως ακόλουθος. Ο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: tourkikanea.gr

Σχόλιο πηγής: Εμείς ξέροντας καλά τους σκοπούς και τις δραστηριότητες αυτού του «μαγαζιού», ευχόμαστε στον νέο πρόξενο πλήρη αποτυχία στις προσπάθειες του και οριστικό κλείσιμο του «μαγαζιού»  αυτού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου