«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

29/8/12

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κομοτηνή


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν σε οδούς του Δήμου Κομοτηνής μετά την 239/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν:


- Η κατάργηση δρόμου στην περιοχή του Κοσμίου όπου χορηγήθηκαν τα νέα οικόπεδα,  έτσι ώστε οι κάτοχοί τους  να έχουν την δυνατότητα έκδοσης οικοδομικής άδειας.

- Η   απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος επί του οδοστρώματος της οδού Μακράς Γεφύρας  8, στις θέσεις εκείνες που  θα αφήνουν  μετά την απαγόρευση ελεύθερες τις διόδους πρόσβασης στους  χώρους στάθμευσης της οικοδομής.

- Η τοποθέτηση οδικού καθρέπτη στην συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Εγνατίας, λόγω έλλειψης ορατότητας, εξ αιτίας της οποίας έχουν τελεσθεί πολλά τροχαία στην διασταύρωση.

- Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 3Α,  εμπρός από την οικοδομή και για εύρος 5 μέτρα, έτσι ώστε να υπάρχει ελεύθερη δίοδος πρόσβασης από το οδόστρωμα στην  πυλωτή.

- Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος επί της οδού Σαλαμίνος 13 έτσι ώστε να είναι δυνατή και ακώλυτη η πρόσβαση στον κλειστό χώρο στάθμευσης. Η απαγόρευση θα ισχύει για εύρος 5 μέτρα και στις δύο πλευρές της οδού Σαλαμίνος λόγω στενότητας του οδοστρώματος.

- Η τοποθέτηση πινακίδων προβολής του Μεγάρου Μουσικής σε θέσεις που δεν θα εμποδίζουν την κυκλοφορία ή δεν θα προκαλούν σύγχυση στους χρήστες των οδών, μετά  και από την σύμφωνη γνώμη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

- Η τοποθέτηση ανακλαστήρων (μάτια της γάτας) στον δρόμο Καρυδιά – Πάνδροσος σε δύο θέσεις (εντός του οικισμού Καρυδιάς).

- Η αποξήλωση της πινακίδας Ρ-7, που υποδεικνύει απαγόρευση εισόδου σε όλα τα οχήματα στους πεζοδρόμους Στράβωνα και Αλκαίου.
- Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης πέριξ της παιδικής χαράς που ευρίσκεται στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ολύμπου.

- Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Λυσιμάχου έως και την παιδική χαρά.

- Η μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από την παιδική χαρά έως και την συμβολή της με την οδό Αγίας Βαρβάρας, με κατεύθυνση κίνησης προς την οδό Αγίας Βαρβάρας.

- Η μονοδρόμηση της οδού Ολύμπου με κατεύθυνση από την οδό Αγίας Βαρβάρας προς την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

- Η τοποθέτηση ανακλαστήρων (μάτια της γάτας) επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα σε δύο θέσεις.

- Η τοποθέτηση ανακλαστήρων (μάτια της γάτας) επί των οδών που συμβάλλουν ανατολικά του Δημοτικού σχολείου του οικισμού Κικιδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου