«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

22/4/12

Περιοδεία σε Ροδόπη-Έβρο του υφυπουργού Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου


Στην Αλεξανδρούπολη είχε συνάντηση και με τον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ Κυριάκο Γεροντόπουλο

«Ιστορικής σημασίας», χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ο υφυπουργός υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επισκεπτόμενος τη νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης της ΝΔ όπου και συναντήθηκε με τους υποψηφίους Βουλευτές του κόμματος. «Ενδεχομένως...
...είναι οι πιο σημαντικές εκλογές μετά την μεταπολίτευση και τολμώ να πω, και γιατί όχι, από τις πιο σημαντικές εκλογές στη νεότερη ιστορία της χώρας», εκτίμησε, και εξήγησε: «Και αυτό, διότι τώρα κρίνεται η παραμονή της χώρας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, η παραμονή της χώρας στο ενιαίο νόμισμα του ευρώ. Οι Έλληνες έχουν μπροστά τους το δίλημμα: “ψηφίζουμε για να παραμείνουμε στην Ευρώπη, ψηφίζουμε για την Ελλάδα ισότιμο συνεργάτη των ισχυρών ή ψηφίζουμε για την Ελλάδα της δραχμής, την Ελλάδα εκτός του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης, την Ελλάδα της περιθωριοποίησης”».

Και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τη ΝΔ, επισημαίνοντας: «Εάν λοιπόν σε πρώτη φάση αποφασίσουμε ότι θέλουμε την Ελλάδα της Ευρώπης, τότε μετά έχουμε ένα δεύτερο δίλλημα μπροστά μας, μεταξύ αυτών των πολιτικών δυνάμεων που είναι υπέρ της Ευρώπης και του Ευρώ, που δυστυχώς δεν είναι πολλές, ποιον θα επιλέξουμε; Θα επιλέξουμε αυτούς οι οποίοι ευθύνονται σχεδόν σε αποκλειστικό βαθμό για το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ ή θα δώσουμε τη δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας, δυνατότητα ανατροπής, δυνατότητα μιας καινούργιας Ελλάδας της ελπίδας, στη μοναδική ουσιαστική δύναμη την οποία μπορεί να προσφέρει αυτή τη νέα ελπίδα, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά;».

Υπερασπιζόμενος την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου από τη ΝΔ, έκανε λόγο για «τεράστια πολιτική θυσία», υπογραμμίζοντας: «Πριν από πέντε μήνες, όταν κατέρρευσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς εκλήθη από την ιστορία να πάρει μία πολύ ουσιαστική αλλά και προσωπική απόφαση. Να επιτρέψει την αποπομπή της χώρας από το ευρώ ή να την αποτρέψει. Με τεράστια πολιτική θυσία, την οποία διαπιστώνουμε όλοι καθημερινώς, αποφάσισε υπέρ της Ελλάδας. Στις 6 Μαΐου δεν θα αποφασίσει ο Σαμαράς, θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θέλει, ο ελληνικός λαός είναι εκείνος ο οποίος φέρει το βάρος της ευθύνης, είναι η ώρα του λαού, ο λαός αποφασίζει για το καλύτερο ή το χειρότερο».
 

Ο Δ. Βαρτζόπουλος είχε συνεργασίες και στην Αλεξανδρούπολη, με τη νομαρχιακή επιτροπή Έβρου της ΝΔ, καθώς και με τον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη. Κυρίαρχο θέμα της συζήτησής τους, αποτέλεσε ο τομέας της υγείας, ενώ ακόμη τέθηκαν στο τραπέζι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης και η ευρύτερη περιοχή, οι επενδύσεις που συζητούνται, καθώς και τα έργα ανάπτυξης που έχουν δρομολογηθεί.



Στο περιθώριο των επαφών του, είχε και θερμή συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή Έβρου Κυριάκο Γεροντόπουλο, με τον οποίο τον συνδέει και μακρόχρονη κομματική φιλία, αλλά και συναδερφική αφού αμφότεροι είναι διακεκριμένοι λειτουργοί της ιατρικής.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή